Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.pro-romanesc.ro.

Art.1 Conditii generale pentru utilizarea site-ului

Compania care administreaza site-ul http://www.PRO-ROMANESC.ro, denumit mai jos PRO-ROMANESC, este SC Pro Tempus S.R.L, numita in continuare Pro Tempus, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/45/2005 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO17099996. Tel/fax: 0364-733.987; mobil: 0784-212682; e-mail : office@pro-romanesc.ro  Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Pro Tempus isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina “Termeni si conditii”.

Acest portal este dezvoltat si intretinut de echipa Pro Tempus. Dorim sa promovam si sa punem in legatura cererile sociale si umanitare ale persoanelor sau familiilor aflate in mare dificultate financiara, cu potentiali donatori in bani si produse. Mentionam ca toate transferurile de bani si produse se vor realiza direct intre solicitanti si donatori fara implicarea financiara sau de alta natura a companiei ProTempus.

In spatele ideii si dezvoltarii acestui portal stam noi ( Nicoleta, Bogdan si Valeriu), ca persoane fizice, ca voluntari la crearea unei lumi mai bune pentru cei oropsiti de soarta.

Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare detaliate mai jos (“Conditii generale”) precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, il parcugeti si utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu SC Pro Tempus SRL, cu toti membrii retelei sale comerciale sau numai cu unii dintre acestia.

Art.5 Drepturi de proprietate intelectuala

Art.5.1 Drepturi de autor si/sau Drepturi asupra Desenelor si Modelelor Industriale

SC Pro Tempus SRL se considera a fi autorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea Pro Tempus sau a unor terti care au autorizat SC Pro Tempus SRL sa le utilizeze.

Modelele produselor prezentate in acest site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si drepturile conexe, precum si la protectia desenelor si modelelor industriale.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si ale lucrarilor si modelelor de instalatii care sunt reproduse acolo sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei utilizari strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele de instalatii care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la SC Pro Tempus SRL este strict interzisa si constituie infractiunea de contrafacere, care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Art.5.2 Drepturi de marca

Numele SC Pro Tempus SRL, logo-ul SC Pro Tempus SRL, numele produselor din gama SC Pro Tempus SRL precum si serviciile care-i sunt asociate, sunt marci inregistrate de catre SC Pro Tempus SRL.

Alte marci sunt de asemenea mentionate; ele sunt teoretic identificate printr-o majuscula. Acestea sunt folosite de SC Pro Tempus SRL, fie cu autorizatia titularului, fie ca simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de SC Pro Tempus SRL.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC Pro Tempus SRL sau de la titularii respectivi constituie infractiunea de contrafacere care se pedepseste conform legilor in vigoare.

Art.6 Informatii despre produse si servicii

Aceste pagini constituie o prezentare generala a anunturilor publicate de anumiti utilizatori in parte. Ne alocam dreptul de a evita sa publicam adrese postale sau date personale pentru a proteja utilizatorii. Vom refuza sa publicam anunturi obscene, cu tenta sexuala sau care contin cuvinte de prost gust.

SC Pro Tempus SRL isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea Pro Tempus, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

Reteaua SC Pro Tempus SRL este la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie, in special referitoare la preturi, la disponibilitatea produselor prezentate precum si la aparitia unor noi produse.

Art.7 Servicii

Serviciile prezentate pe acest site sunt propuse pentru toti utilizatori din Romania si strainatate. Toate anunturile postate apartin utilizatorilor care le-au adaugat si acestia isi asuma raspunderea pentru corectitudinea lor. Vor fi facute publice urmatoarele informatii: numele, email, telefon, localitate. Adresa postala completa nu se publica pe site si este comunicata direct de utilizator catre cei interesati, de obtinerea lor.

Art.8 Hyperlink-uri

SC Pro Tempus SRL nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.pro-shop.ro si nu este responsabil, in nici un fel, privind continutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

Art.9 Limitarea responsabilitatii

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, SC Pro Tempus SRL, filialele sale si nici membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura.

Informatiile asupra modelelor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de SC Pro Tempus SRL, de filialele sale sau de membrii retelei sale. Erori sau omisiuni pot interveni.

Accesul la produsele si serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Trebuie deci sa va asigurati ca legea tarii de unde se stabileste conectarea va autorizeaza sa ne accesati site-ul.

Art.10 Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

Art.11 Actualizarea conditiilor generale

SC Pro Tempus SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie prin urmare sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.