Brosura Parintelui Arsenie

Am tiparit brosura GRATUITA “Mesajul și strădania de o viaţă a Parintelui ARSENIE BOCA „Sfântul Ardealului” pentru români” .

Puteti ascultati brosura audio-video online -http://www.youtube.com/watch?v=pwik4PFRik8

Puteti sa descarcati pe PC – Brosura – Mesajul Pr Arsenie Boca pentru romani in format pdf

– Trimiteti adresa postala la office@pro-romanesc.ro ca sa va expediem GRATUIT in Romania un set de 50-70 brosuri tiparite sa impartiti credinciosilor din parohia de care apartineti, cu acordul preotului.

Pentru donatii tiparire brosura folositi conturile:

Asociatia SOS “Sprijin-Ocrotire-Speranta”
CUI: 35833666
IBAN RO02BTRLRONCRT0335691401
BANCA TRANSILVANIA TURDA

Din 2013 pana in 2017 am tiparit 15.000 brosuri si am expediat prin posta peste 185 colete in toata tara si in strainatate. Multumim tuturor donatorilor care au trimis ajutorul lor pentru tiparirea brosuriler in timp si il rugam pe bunul Dumnezeu si pe Pr Arsenie sa le rasplateasca osteneala.

Va multumim si Dumnezeu sa ne calauzeasca pasii spre mantuire. !

„Dragi creştini,

Am încredere că nu vom tipări doar vorbe ci "CUVINTE VII" ale Părintelui Arsenie Boca, care, însoţite de duh sfânt vor putea face MINUNI duhovnicesti.

CRED asta în adâncul sufletului meu pentru că eu, cea de azi, sunt o astfel de minune şi din nepăsare m-am întors la milostenie, din egoism la altruism, din necunoaştere la înţelegere, din voia mea la voia Domnului

După ce am cunoscut influenţa nemăsurată a ajutorului lui Dumnezeu prin Părintele Arsenie şi după ce am primit gând drept de studiu asupra scrierilor acestui mare sfânt al românilor, am simţit un îndemn de a propovădui sfaturile şi învăţămintele Părintelui Arsenie.

TOŢI suntem chemaţi la APOSTOLAT, la propovăduire şi fără gând de mărire ori dorinţe deşarte ÎNDRĂZNESC să vă adresez o RUGĂMINTE, un îndemn "HAIDEŢI să facem cunoscute cele mai profunde învăţături duhovniceşti şi strădanii de o viaţă ale Părintelui Arsenie BOCA!"

I - despre taina căsătoriei şi familia creştină  pag 4
II - despre necazurile lumeşti şi cum să îndepărtăm pricina lor pag 9
III - despre cele 3 piedici în calea mântuirii pag 12
IV - despre păcate şi taina spovedaniei pag 18