Pr. Vasile Tamas din Covasna salveaza copiii de la avort si ii creste

Un preot ortodox din Covasna a declanșat o campanie de salvare a pruncilor de la avort și până acum au fost salvate 10 vieți: Nu-i avorta, nu-i abandona, îi creștem noi!

Un preot ortodox din comuna Vâlcele, județul Covasna, a hotărât să lupte împotriva unui fenomen de amploare în România: uciderea copiilor nenăscuți.

Preotul Vasile Antonie Tămaș tel. 0768 901 642

La acest capitol, România se află pe locurile fruntașe în Europa, dar și în lume. Hotărât să pună stavilă acestui fenomen, care până acum a făcut peste 21 de milioane de victime în România, preotul Vasile Antonie Tămaș a demarat campania: “Un român pentru România. Nu-i abandona, nu-i avorta, îi primesc eu!“.

Foarte popular pe rețelele de socializare, părintele Vasile Antonie a lansat această campanie printr-un clip video postat pe facebook. “Unde ne sunt patrioții? Unde ne sunt eroii? Ne sunt avortați. Am mai pierdut o țară din lipsa coloanei vertebrale și a demnității“. Clipul a strâns până acum peste 128.000 de vizualizări. “Mă adresez celor care au de gând să avorteze un prunc sau vor să-l lase pradă deznădejdii într-un orfelinat al statului: nu o faceți! Aduceți-l aici și lăsați-l în pragul bisericii mele“, a spus el atunci.

Campania preotului din Covasna merge înainte: în prima lună, 11 copii au fost salvați de la avort. Peste 40 de familii ajutate material: Continuăm lupta pentru singura Patrie care ne definește!

Aștept, în continuare, apelurile dumneavoastră făcătoare de bine, la tel. 0768 901 642

“Nimeni nu rămâne neajutat! Vă mulțumesc și vă iubesc!”, spune preotul Vasile Antonie Tămaș

În urmă cu două săptămâni, ActiveNews a stat de vorbă cu preotul Vasile Antonie Tămaș, care lansase campania: “Un român pentru România. Nu-i abandona, nu-i avorta, îi primesc eu!“.

Un preot ortodox din Covasna a declanșat o campanie de salvare a pruncilor de la avort și până acum au fost salvate 10 vieți: Nu-i avorta, nu-i abandona, îi creștem noi! era titlul interviului cu preotul Tămaș, care spunea atunci:

13413554_1023578981011736_6205457016557194285_n“Mi-aș dori ca această campanie să fie preluată de persoane și din alte județe. Idealul este un așezământ pentru copiii abandonați, pentru cei salvați de la avort…Aș vrea să vină la mine 1.000 de femei pe zi care să-mi spună: “Părinte, nu avortez dacă-mi promiteți că mă ajutați să am grijă de el”. Nu ar fi nici o problemă. Putem face un bloc cu 10 etaje pentru o bancă trădătoare și nu putem face un bordei pentru un prunc?

Eu pun la dispoziția acestui proiect două hectare de teren. Am decis să colaborez cu niște experți pentru a putea accesa banii din fonduri europene, să vedem dacă putem accesa acești bani. Dacă nu, mă voi baza pe donații și pe sponsorizări.

Campania nu este doar pentru toată țara, ci pentru toată lumea! Am luat legătura cu preoți din județul Covasna, Caraș-Severin, din Sibiu, din Bistrița-Năsăud și s-au alăturat și ei acestei campanii“, a spus preotul ortodox pentru ActiveNews.

Iată că după două săptămâni rezultatele nu au întârziat să apară, după cum le prezintă preotul din Covasna pe contul său de Facebook. Realizările din prima lună a campaniei ”Un român pentru România” înseamnă 11 copii nenăscuți salvați de la avort, peste 40 de familii sărace ajutate cu bani, haine, mobilier pentru copii, zeci de viitoare mămici, sprijinite în diferite feluri.

“Campania ”Un român pentru România” – realizările din prima lună:

– 11 copii nenăscuți salvați de la avort

– 5 persoane cu diferite boli suficient de grave, susținute financiar

– peste 40 de familii sărace ajutate cu: bani, mâncare neperisabilă, haine, mobilier pentru copii, suport moral și fizic

– câteva zeci de viitoare mame, consiliate și sprijinite în felurite moduri.

Continuăm lupta pentru singura Patrie care ne definește! Mamelor, nu-i avortați, nu-i abandonați, îi creștem noi!

Aștept, în continuare, apelurile dumneavoastră făcătoare de bine, la tel. 0768 901 642

“Nimeni nu rămâne neajutat! Vă mulțumesc și vă iubesc!”, spune preotul Vasile Antonie Tămaș

Campania preotului Tămaș, “Un român pentru România”, continuă: 31 de copii au fost SALVAȚI de la avort în doar două luni! Doi medici au anunțat că NU vor mai face întreruperi de sarcină

13413554_1023578981011736_6205457016557194285_n

La două luni, numărul copiilor salvați aproape s-a triplat: 31!

Ultimii doi copii, numărul 30 și 31 sunt chiar…gemeni. “Olga din orașul Târgu Secuiesc, plecată în Ungaria de 3 ani, o veche cunoștință de a mea, m-a contactat plângând, spunându-mi că, după o săptămână infernală, a hotărât să păstreze sarcina. Controlul de ieri a descoperit marea minune: gemenii!”, a scris Părintele Tămaș pe facebook.

De asemenea, un alt efect al campaniei s-a resimțit în rândul medicilor. Astfel, doi medici, unul din Constanța și unul din București, l-au anunțat pe preot că renunță la întreruperile de sarcină.

Campania ” Un Roman pentru Romania”

sursa www.cuvantul-ortodox.ro

Leave a Reply