Mama singura cu 5 copii solicita ajutor pentru lemne si traiul zilnic

Mama singura cu 5 copii mutati in 2013 intr-un sat strain, complet necunoscut

A trecut 1 an de la schimbarea domiciliului si lucrurile merg binisor prin prisma eforturilor proprii deosebite si ajutorului oferit de unii vecini sau alte persoane care ii cunosc si le apreciaza rabdarea si straduinta. De fapt bunul Dumnezeu este cel care ii ajuta si ii calauzeste.

Aceasta familie singura se intretine din cca 800 ron/luna (ajutor somaj + alocatie complementara + alocatie copii) din care 200 ron este chiria. Ei locuiesc de 1 an in chirie intr-o casa la tara, langa Turda, jud Cluj, unde au gaz si curent insa apa aduc de la vecini in galeti. Dumnezeu ii ajuta prin vecini si alte persoane cu suflet mare care le mai daruiesc alimente, haine….

Mama a mai mers ocazional la servicii de curatenie sau la munci agricole insa nu poate sa se angajeze cu norma intreaga pentru ca ar ramane copii mult timp singuri si mai ales nu ar avea de castigat ci de pierdut. Pentru ca ar pierde cei 650 ron din ajutor social si complementar pentru un salar mediu de 700 ron din care ar trebui sa plateasca si un abonament transport.

VA RUGAM din tot sufletul sa ii ajutati cu orice suma pentru achizition lemne pentru iarna si pentru traiul zilnic.
MARIS SANDA ANGELA
tel: 0744-933523
IBAN RO 09 BTRL RON CRT 0222 071101
Banca Transilvania Turda

Mama Sanda – 33 ani
Georgiana – 7 ani – cls pregatitoare
Stefan – 8 ani – cls II
Darius – 9 ani – cls III
Alexandra – 10 ani – cls IV
Diana – 13 ani – cls VII

Povestea de inceput a mamei Sanda cu cei 5 copii o gasiti AICI

Familia_Maris

Mai mentionez ca de curand am finalizat o campanie de donatii pentru a cumpara o masina de spalat second-hand. Insa lucrurile au luat o intorsatura extraordinara pentru ca unul din donatori, in loc de bani a donat o masina de spalat si atunci restul sumei de 300 ron stranse ii redirectionam catre rechizite si incaltaminte pentru inceput de scoala.

Leave a Reply