Irina, o tanara incercata de viata cu 2 copii cauta serviciu si ajutor hrana

Irina 26 ani – Poveste fantastica dar zdrobitor de adevarata a unei vieti.

Imi caut de lucru, un serviciu stabil intre orele 8.00-16.00 cand scot copii de la gradi. AM MARE NEVOIE de acest serviciu sa ne putem intretine, desi salariul mediu este de 7-800 ron care imi ajunge sa achit chiria si utilitatile. Cu mancarea ne descurcam cum putem, am mancat si coji de cartofi cand nu aveam altceva..

CA EXPERIENTA… AM LUCRAT IN MAI MULTE DOMENII. DE LA FEMEIE DE SERVICIU, BONA SI MENAJ, LA AJUTOR DE BUCATAR, BARMAN, OSPATAR, CONFECTII (NU LA MASINA DE CUSUT), CONTABILITATE PRIMARA, RECEPTIONER HOTEL, DACTILOGRAFIAT ETC. DAR NU AM NICI O DIPLOMA, SI NICI CARTE DE MUNCA, CA SA POT DOVEDI.

MOMETAN FAC NISTE CURSURI DE OPERATOR INTRODUCERE DATE, SUNT LA JUMATATEA CURSURILOR, FAC DOAR SAMBATA SI DUMINICA,

PROGRAMUL DE LUCRU AR FI DE LUNI PANA VINERI DE LA ORA 09:00 LA ORA 15:00. (SAU DE LA 08:30 LA 15:30, DACA LOCUL DE MUNCA E PRIN COPOU. ACOLO ESTE GRADINITA CELOR MICI)

Nu beneficiez nici macar de ajutor social si alocatie complementara pentru ca nu am domiciliu/flotant stabil caci trebuie sa ma tot mut. Singurul venit sunt cei 84 ron alocatia copiilor.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

CONCLUZIE

Irina este un roman autentic, vecin de-al nostru din Moldova. Irina a trait 26 de ani o viata complexa, cu bine si rau, cu probleme mari si greutati insa acesti ani i-au adus DEMNITATE, TARIE si CURAJ in purtarea crucii proprii. Cei 2 copilasi i-au schimbat viata prematur si ireversibil.
Se lupta cu viata, merge la biserica in unele dumineci si primeste rar cate un ajutor de la unii si altii, doar atat. Pentru ca “ nu se plange”.

DRAGI CRESTINI ai zilelor noastre, NU este corect sa o lasam pe Irina singura. Trebuie sa ajutam un pic la zdrobitoarea cruce ce o poarta. Este un caz si mai sunt multe de acest gen, dar intinzand o mana, ajutam pe Mantuitorul nostru sa duca crucea pacatelor noastre pana sus pe Golgota.
Dupa cum vedeti viata nu alege. Am numarat 4 mari nume duhovnicesti din arborele ei genealogic. La 26 de ani Irina este luptata de viata si siguranta ei sunt cei 2 copilasi si o tumoare care ar trebui operata.

Are nevoie de haine, incaltaminte, jucarii, serviciu, bani, caldura sufleteasca, incurajare, iubire, dragoste crestineasca si rugaciune pentru intarirea sufletului ei.. Oare ce-I putem oferi din toate astea?

copii

Contact – Irina-Marcella tel: 0741-701582 ( ne-a solicitat sa nu publicam numele de familie)
Pentru colete postale trimiteti Post restant Iasi, Oficiul Postal 4, jud Iasi ( adica va ridica ea coletul de la posta doar sa o anuntati telefonic cand il trimiteti).
Acesta este contul bancar al Irinei ( va rugam sa sunati sau email la office@pro-romanesc.ro pentru numele complet)
IBAN RO 86 BRDE 240 SV 27818812400
BRD Iasi

Rugamintea noastra insistenta a portalului ar fi sa ne oferim cateva personae care sa putem depune o suma de bani lunar in contul ei bancar. 30 ron – 50 ron – 100 ron, fiecare cat poate dar sa se stranga sigur macar vreo 4-600 ron/luna.
Insist si va rog sa ma anuntati in mesaj privat pe office@pro-romanesc.ro numele dvs si suma ce o puteti depune lunar timp de 6-12 luni macar. Trebuie sa stabilim lista ca altfel vom spune “ lasa ca vor fi ei care sa ajute si sa nu fie prea mult”
Acesti bani ar trebui sa-I ajunga pentru hrana, salariul va merge pe chirie si utilitati.

Cititi povestea completa a Irinei aici

Lista donatii lunare –
1) Nicoleta si Bogdan – 50 ron/luna
2) d-na Adriana – 30 ron/una in data de 08
3) anonim – lunar/trimestrial dupa posibilitati, depus 150 ron
4) D-na Elena, Piatra-Neamt – 50 ron intre 7-10 ale lunii timp de 6 luni

S-au expediat 2 colete cu haine si ceva alimente pentru Irina si copilasi.

Leave a Reply