Fam. Bodor cu 9 copii din Suatu, Cluj au nevoie de alimente

Va prezentam Familia BODOR Mihai si Monica din comuna Suatu, jud Cluj, un exemplu de harnicie si bucurie. Cei 2 soti au 43 si 40 ani si acum in 2015 au 9 copii veseli si jucausi. In casa lor domneste o liniste rar intalnita chiar si la oamenii cu venituri mai bune. Ei isi inteleg si isi accepta soarta si as zice ca se lasa in voia Domnului. Stradania lor merita apreciata si rasplatita…

– Patric 9 luni
– Levente 2 ani
– Iulia 3 ani
– Beatrice 6 ani
– Melinda 9 ani
– Erika 11 ani
– Mihai – 12 ani
– Mihaela – 14 ani
– Ana-Maria 19 ani

CONTACT – Bodor Mihai si Monica,
sat Suatu, nr 499, jud Cluj
tel  – 0752-668810

DSCF5615DSCF5611DSCF5617

Au o casuta, ramasa de la parinti cu 2 camere mici incropita asa simplu dupa cum le sunt posibilitatile. Au o curte frumoasa si cateva arii de gradina frumos cultivata. Au primit 1 purcel mic-mic. Este o familie vesela, harnica, fara serviciu. Tatal mai lucreaza cu ziua pe la unii si altii. Curios este ca primaria nu le poate acorda ajutor social pentru ca au o suprafata de gradina peste minimul admis in astfel de cazuri. Deci ei se descurca cu alocatia celor 8 copii sub 18 ani. Copii merg la scoala si gradinita.

Este a doua familie dintre cele prezentate pe portalul nostru pe care o cunosc personal si ma bucur ca am vazut care este situatia reala si pot recomanda nevoia lor de ajutor….ajutor constand in haine, incaltaminte si mai ales alimente care nu se cultiva in gradina. Pentru ca, desi au televizor si o masina de spalat stricata totusi trebuie sa manance zilnic…si sunt 11 guri de hranit.

Va multumim pentru ajutorul dvs. Pentru donatii puteti folosi posta romana sau curier.

DONATII
1) in 28 aprilie 2015 am dus un portbagaj plin de haine, incaltaminte, jucarii si alimente din donatiile Parohiei Turda 3 Pr Marchis Grigore. Transportul a fost suportat prin bunavointa fam Pr Tarmure din sat Cheia.
2) in 24 sept 2015 d-na Georgiana V din Spania a trimis un colet mare cu haine, incaltaminte, un brad artificial+decoratiuni, posete, ulei virgin masline ( impartit la mai multe familii), sapun glicerina. Coletul a fost trimis prin posta la Suatu.
3) in aprilie 2016 Fam Pr Grigore din Turda ii viziteaza si doneaza imbracaminte, dulciuri si 100 ron

Leave a Reply