Fam Mironescu din Suceava cu 4 copii, tatal nevazator si 2 copii bolnavi

Am ceva probleme, pot sa postez si eu pentru un ajutor de imbracaminte si alimente, nu bani pentru cei 4 copii ai mei. Am nevoie de hainute si ceva alimente o ducem destul de greu copii au virsta 15 ani 13 ani 12 ani si fetita 1 an jumatate .

Sotul este nevazator din nastere ( NISTAGNUS ROTATOR MIOPIE MICA COD HANDICAP 4) si are ajutor de nevazator. Unul din baieti este inscris la o scoala speciala ( dereglari psihice). Am trimis o copie dupa certificatul fetitei sa vedeti ca are probleme de vedere, nu vede la distanta mai mare de 1 m, doar in ceata ( boala NISTAGNUS ROTATOR GRAV)

MIRONESCU ELENA CALEA UNIRII nr 15 ap 2 camin 2 grup scolar, Suceava
telefon – 0330111838

– Dafin izabela maria 1 an 5 luni
– Dafin marcel ionut 15 ani clasa a 9-a
– Dafin tiberiu mihai 13 ani cls a 7-a
– Dafin alexandru 12 ani clasa a 7a

Eu am crescut la casa de copii mama a murit cind aveam 2 ani si tatal la 11 ani .am un frate dar nu stiu nimic de el. Nu stiu mai nimic de familia mea adevarata. rudele sotului sunt la fel de nevoiase are doua surori parintii lui sunt morti. Sotul are venitul indemnizatie de nevazator ca el este tot cu probleme de vedere asa s-a nascut. Baiatul mare este in casa a9a la o scoala cu dizabilitati din Suceava si ceilalti doi in clasa a 7a iam dat pe amindoi odata la scoala.
Eu nu lucrez am grija de toata familia venitul nostru este alocatiile copiilor si indemnizatia sotului cam 820 de ron . daca e bine si veti putea sa ne ajutati cumva v-as ramine recunoscatoare toata viata sarumina.

Suntem ortodocsi si copii sunt botezati mergem la biserica Sfintul Dumitru parinte spiritual este parintele HORGA. O doamna m-a indrumat tot vorbind cu mine mi-a spus despre dumneavostra .daca doriti sa vedeti alte acte ale sotului puteti sa trimiteti pe cineva nu pot posta actul lui nici a fetitei nu e indicat Daca doriti puteti sa sunati la asociatia nevazatorilor suceava sa intrebati de sotul meu.
Garsoniera de la Grupul Scolar ne e data de primaria suceava nu platim chirie ca suntem caz social.doar utilitatile pe pausal care avem destul de mult nea venit si 130 ron pe luna noi platim la doua luni Se vede avem beton pe jos nu am posibilitati de parchet. Cazul nostru este si pe DONATII PENTRU FAMILIILE IN IMPAS UN DOMN PE NUME BARBU GIULIO NEA POSTAT SITUATIA OZI PLACUTA

SI NU CER OSINDA DE LA DUMNEZEU CA AM COPIL BOLNAV SI N-AM CE MINCA. PUTETI SUNA CHIAR LA PRIMARIE SA VA INTERESATI. Puteti trimite pe oricine sa verifice ce v-am spus suntem prea necajiti sa mai si mintim ne bate dumnezeu. Multumesc ca doriti sa ma ajutati.

12041707_453021941546576_2072573889_n 11778026_432955416886562_1376073847_n

 

DONATII

1) 31 iul 2015 am expediat ceva imbracaminte si jocuri din partea Parohiei Turda 3 si alimente in val de 50 ron + 50 ron pentru umplere butelie din donatia fam R, Turda

2) 22 sept 2015 fam R, Turda a donat un calorifer electric nou in val de 270 ron pt incalzire, blocul sociala in care sta familia are restante si nu vor primi incalzire iar fetita este tot timpul bolnava

3) 18 dec 2015 donatie Parohia Turda 3 un sac haine si o cutie cu alimente si cadouri de Craciun din partea portalului sos.pro-romanesc.ro

4) 9 dec donatie portal un boiler 60 l second-hand cumparat de pe olx,ro si transportat de vanzator si 170 ron pentru piese instalare boiler si alimente

5) ian 2016 donatie portal sos.pro-romanesc.ro 120 ron pentru alimente

colaj1

6) Astazi 7 martie este prima zi a Postului Pastilor.
O prima fapta de milostenie s-a intrezarit la mare distanta. D-na SILVIA din SIBIU a donat o masina de cusut electrica pentru familia Mironescu din Suceava.

De mai bine de 1 luna vechea masina s-a stricat si nu a mai putut fi reparata. Si iata ca sursa unui mic venit a familiei cu 4 copii si tatal nevazaror a pierit. Am publicat un anunt si nimeni nu a raspuns pozitiv…urma ca din partea portalului de anunturi umanitare sos.pro-romanesc.ro sa incercam sa gasim pe olx.ro o masina second.

Insa D-na Silvia ne anunta ca doreste sa doneze masina proprie de cusut si pregatirile de transport se pare ca se prelungesc din diferite cauze. Nu am anuntat familia urmand sa fie surpriza. Si iata ca bunul Dumnezeu a ingaduit ca acest DAR sa plece spre Suceava astfel incat sa ajunga nu mai repede de 7 martie 2016…..cand ….SURPRIZA ….este chiar ziua de nastere a d-nei Mironescu Elena.
Si din partea portalului umanitar am tiparit 150 etichete publicitare care sa-i ajute sa se faca cunoscuti.

D-na Mironescu multumeste d-nei Silvia “” Buna ziua.DOAMNA SILVIA va multumesc din suflet pentru gestul dumneavoastra un cadou minunat din care vom pute sa ne castigam painea datorita bunatatii dumneavoastra vom avea ce ne trebuie va multumesc din suflet””
Si noi mai adaugam ca nadejdea in Dumnezeu, credinta, rugaciunea si rabdarea fac minuni la vremea potrivita.
Bunul Dumnezeu sa rasplateasca tuturor faptele bune. Multumim din suflet d-nei Silvia din Sibiu.

7) Mai multe donatii succesive in bani din partea Asociatiei SOS pentru achiitie alimente si alte obiecte de uz casnic in perioada martie-septembrie 2016

Leave a Reply