Fam Donciu, Tulcea cu 6 copii solicita ajutor material

CAMPANIA ” VISURI…UMANITARE” din suflet – CAZUL 2 – cumparare casuta la tara – 7-12.000 ron

Donciu Maria nr 0745934175 – sat Colina f.n. comuna Murighiol judet Tulcea
Cont IBAN RO93BUCU2191037679645RON pe numele DONCIU MARIANA LENUTA

Familia Donciu are 5 copilasi si al 6 s-a nascut în 2 ian 2016. Locuiesc gratis intr-o casa, un fost grajd ( nici nu si-ar permite chirie) stau aproape în camp fara vecini in apropiere.

Va rugam din suflet sa-i sprijiniti si sa ajutam aceasta familie, poate reusim sa le facem o bucurie nesperata, sa strangem o suma de bani pentru cumpararea unei casute a lor. Orice suma e binevenita 20-50-100 ron. Fiecare cat poate ajuta.

Au 2 baieti si 4 fetite:
– fetita 13 ani aproape 14, Crina ana maria clasa a 7 scoala murighiol
– baiat 8 ani, Denis Adrian clasa a 2 scoala sarinasuf elliss
– fata 7 ani, Patricia Elliss clasa 1 scoala sarinasuf ambele scoli apartin de murighiol ca fiind murighiol comuna iar sarinasuf unul din satele apartinatoare care formeaza comuna
– baiat Mario Filip 3 ani si 3 luni
– Georgiana Elena 1 an si 7 luni
– Daniela Cataleya 1 luna
Sunt niste copii care stiu ca nu au si nici nu îndraznesc sa ceara stiind ca parintii nu au posibilitati.

Casa unde stau acum are tavanul gaurit si cand ploua afara ploua si în casa abia se descurca din alocatiile copiilor si ce mai munceste taticul la animale, au ajutor social de 100 si ceva de ron în total 700 lei pe luna. 3 din copilasi sunt la scoala restul acasa cu mamica si bebelusul.
Tatal a muncit la animale dar nu e nimic sigur daca vor mai fi destule animale sa formeze o cireada va mai munci daca nu va cauta în alta parte tot trebuie sa munceasca ceva.

Este creat si un grup pe FB – https://www.facebook.com/groups/319420324927309/?ref=bookmarks

D-na Liliana Ban FB https://www.facebook.com/lilianamariana.ban , ii cunoaste bine si ii poate ajuta la achizitia casei in conditii de siguranta dupa ce s-au strans banii – ea ne poate furniza orice detalii si poze cu noua casa. Sunt case destul de bunicele prin zona daca reusim sa strangem banutii va merge cu familia sa le cumpere o casa a lor sa nu mai fie nevoiti sa mearga din casa in casa cu bagajul dupa dansii. Au gasit si casa cu 120 milioane vechi, cu tot cu mobila cu parchet baie faianta absolut tot ce trebuie intr-o casa, doar deschideai usa si aveai de toate dar daca nu sunt banuti nu putem face nimic.

Au gasit o casuta si cu 70 milioane vechi, nu e cine stie ce dar se poate locui în ea e mult mai buna ca cea în care stau acum pe parcurs se poate repara putin cate putin in functie de banuti.

D-na Ban ne garanteaza ca tot ce se va strange si se va face va fi transparent tot ce se va cumpara absolut tot veti primi poze inclusiv cu bonurile fiscale a tot ce se cheltuie. Pentru transapenta si pentru a pastra o evidenta va rugam sa ne anuntati si pe noi la adresa office@pro-romanesc.ro pentru orice donatie, pana ajungem la extrasele de cont bancar.

Oricine doreste sa ajute cu ce poate orice este bine venit de la alimente, haine, materiale de constructii …..

Va multumim din suflet ca doriti sa-i sprijiniti si sa ajutam aceasta familie, poate reusim sa le facem o bucurie nesperata. Orice suma e binevenita 20-50-100 ron. Fiecare cat poate ajuta.
Oricine doreste poate merge la ei sa-i cunoasca si sa vada in realitate greutatile cu care se confrunta.


CONTACT si CONT BANCAR

Donciu Maria nr 0745934175 – sat Colina f.n. comuna Murighiol judet Tulcea
Cont IBAN RO93BUCU2191037679645RON pe numele DONCIU MARIANA LENUTA

colaj

DONATII

1) In 12 nov 2015 am expediat 2 colete cu haine, imbracaminte, incaltaminte ( de la Parohia Ortodoxa Turda 3) si ceva alimente din partea portalului

2) In 18 dec 2015 am expediat 2 saci cu haine si jucarii ( de la Parohia Ortodoxa Turda 3) si o cutie cu aliemnte pentru Craciun si ceva cadouri la copii din partea portalului sos.pro-romanesc.ro

Leave a Reply