Dna Elena Cojocaru – Rugaciune catre Pr Arsenie Boca si Pr Teofil Paraian – Adunati comoara in ceruri

Duminica 5 martie 2017 am fost cu familia in pelerinaj la Manastirea Sambata de Sus, pe urmele pasilor dragului nostru Pr Arsenie Boca si in special pentru amintirea zilei de nastere a Pr Teofil Paraian din 3 martie .

Si iata ca duminica dupa liturgie ne-am indreptat catre cimitirul manastirii unde totul era gol……doar la mormantul Pr Teofil sedea o femeie in varsta. Mai tarziu ne-am dat seama ca Parintii Arsenie si Teofil ne-a chemat si pe noi si pe ea …acolo…la intalnire. Cum zice un colind”…ii trimise Sfantul sa ne-ncerce mila”

Ne povesteste dna Elena Cojocaru ca a venit la Pr Teofil sa-l roage sa o ajute…si merge si la Man Prislop la Pr Arsenie cu aceeasi rugaciune. Parca si avea ceva din chipul Pr Teofil…asa cu ochii stransi si un zambet larg pe fata.

Locuieste in Fagaras si l-a intalnit pe Pr Arsenie la Draganescu….atunci i-a zis ” Ai o boala si o cruce grea de dus”…..si iata ca in 2007 a ajutat-o sa scape de cancer dupa multe rugaciuni. Puteti audia marturia ei de la ProTV.

Acum dupa pareza oculara are cataracta la ambii ochi zareste doar umbra si lumina si trebuie sa faca operatie de inlocuire cristalin. Nu are niciun venit dupa ce a lucrat 10 ani in curatenie nemaiputand continua din cauza problemelor la inima, pancreas, diabet…. Acum locuieste intr-un bloc din orasul Fagaras cu o chirie de 60 ron si traieste din mila oamenilor. Are ajutor la incalzire si incearca din aprilie sa-si face acte pentru ajutor social.

Pe noi ne-a rugat foarte mult sa o ajutam cum putem ca sa stranga 2000 ron pentru operatia la un ochi si apoi daca poate va face si la celalat. Ne zicea ” Adunati comoara in ceruri”. Astazi 6 martie are stransi 150 ron.

Toti cei care putem sa o ajutam sunt mai jos datele de contact….donatii prin mandat postal – nu are cont bancar.

ELENA COJOCARU – 0751-818.186

str 13 Decembrie, bl.10A,sc A ap. 1, Of Postal nr. 1
Fagaras, jud Brasov,

Leave a Reply