Donati pentru tiparire brosura gratuita “Mesajul Pr Arsenie Boca pentru romani”

PRIMELE – 100 buc BROSURA gratuita “Mesajul și strădania de o viaţă a PĂRINTELUI ARSENIE BOCA „Sfântul Ardealului” pentru români” deja tiparite. Dorim sa tiparim zeci de mii de exemplare si sa o distribuim in toata Romania si in lume.

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, am încercat să eleborăm o brosura, un rezumat folositor în scop duhovnicesc a mesajului si stradaniei Parintelui, preluând citate dintr-o serie de cărţi scrise de Părintele Arsenie Boca sau despre Părintele Arsenie Boca. Toate drepturile asupra textelor apartin autorilor și editurilor, copierea lor în această lucrare am făcut-o cu scop informativ, prin citarea surselor, fară interese comerciale sau de altă natură, motiv pentru care broșura este gratuită.

Va rugăm să ne ajutaţi cu donaţii pentru retipărire sau cu distribuirea broşurii în ţară şi în lume. Contact office@pro-romanesc.ro FB: Arsenie Boca – Cuvinte vii
Texte culese de Nicoleta Rusu şi familia, TURDA, 2013
Tipărită la 28 noiembrie 2013 (multumim pentru donatiile tuturor credincioşilor din toata ţara)., la 24 de ani de la adormirea Pr Arsenie Boca, odată cu lansarea portalului de anunțuri umanitare www.pro-romanesc.ro , Doamne ajută !

ACEASTA BROȘURĂ SE DISTRIBUIE GRATUIT !
coperta_brosura
Deja am tiparit digital primele 100 exemplare si astazi trimitem cateva exemplare la Episcopia Devei pentru aporbare spre a fi distribuite in interiorul Manastirii Prislop.
Dupa aprobare o vom tipari offset in cantitati mari si o vom distribui in format electronic.
Cine ne poate ajuta cu distribuirea in toata tara asteptam adresele dvs si va expediem anumite tiraje.

Asteptam si alte donatii pentru a multiplica in cat mai multe exemplare.