Ansamblul ” Romanasii” grup vocal-instrumental

Coordonare grup vocal-instrumental "Romanasii" devenit Ansamblul " Romanasii"

Ideea acestui Ansamblu a pornit odata cu nevoie unei campanii de “ Desteptare a Romaniei” care sa culeaga si sa promoveze valorile culturale, crestine si morale ale neamului romanesc: CREDINTA in Dumnezeu, dragostea pentru tara si neam, traditiile / obiceiurile populare, cultura romaneasca.  Ansamblul a fost pregatit de instructorul de dans popular dl Razvan Mocanu.

Ansamblul Romanasii Cheia - Joc ardelenesc din Apuseni " Tarina de la Gaina"

In 6 sep 2015 Ansamblul Romanasii din Cheia a sustinut primul spectacol de cant si joc popular in cadrul " Zilelor comunei Mihai Viteazu"

1 iunie 2015 de Ziua Copilului la Sezatoare...la iarba verde. - "in piatra" la Cheia

Am sarbatorit COPILARIA adultilor si a copiilor din Cheia, unii din Mihai Viteazu si chiar Turda. 25 de copii au fost invitati speciali gratuit la 2 ceaune de guias cu cartofi, la concurs de masti pe fata si la joc si multa voie

Rusalii 2015, Biserica Cheia - Grupul "Romanasii"

Duminica 31 mai 2015, grupul Romanasii au cantat si s-au rugat impreuna in biserica ortodoxa din Cheia. 1) Priceasna "Sfinte Dumnezeule" acompaniata de " Rapsodia Romana" a lui G Enescu si 3 rugaciuni despre Pogorarea Duhului Sfant 2) Cantece patriotice in cinstea eroilor si martirilor cazuti pentru apararea patriei si a credintei stramosesti "Desteapta-te romane" si " Noi suntem romani".

Pricesne la Florii 5 apr 2015 - Biserica Ortodoxa Cheia - Grupul Romanasii

Grupul vocal-instrumental Romanasii au interpretat 2 pricesne in Duminica Foriilor. Asa cum spunea si Pr Ionel, copii au fost printre cei care au strigat " Osana, Osana intr-u cei de sus" la primirea lui Iisus in Ierusalim. " Dacă vor tăcea aceştia, pietrele vor striga" (Luca 19:40).

Video Sezatoare Cheia 22 feb 2015 - editia II - program Cheia

Partea 2 - program artistic de cantec si joc cu copii din Cheia - de Dragobete si ziua Mamei

Grupul "Romanasii" - Concert colinde 2014 - Biserica Cheia

Grupul vocal-instrumental Romanasii - 25 dec 2014 - Biserica Cheia, jud Cluj

Grup vocal-instrumental " Romanasii"

Ne dorim ca acest grup sa transmita si sa promoveze OBICEIURILE, si TRADITIILE Poporului Roman. Trebuie sa reinviem traditia populara, sa ne amintim de stramosii nostii viteji care au luptat pana la moarte pentru apararea tarii si a meleagurilor noastre .

Grup vocal-instrumental ROMANASII

Grupul vocal-instrumental " Romanasii" se lanseaza in 10 august 2014 la Sarbatoarea satului Cheia