Ajutor de inmormantare pentru Dl. Dumitru, 69 ani din Fanari, jud PH

Am primit azi un mesaj de la dna Gerogeta Banica din Independenta PH cu 7 copii pe care o ajutam de multi ani. Si cu ajutorul Domnului ea ajuta la randul ei pe multi alti nevoiasi din zona.

"Doamne ajuta! Aseară pe Dumitru l-a iertat Dumnezeu de suferință.Am fost acolo și nu am putut doar sa ma uit cum un om era mort strâns covrig. L-am spălat, l-am îmbrăcat și l-am pus pe un pat. Acum încerc sa strâng ceva bănuți pt. cel mai ieftin cosciug. Va rog din suflet sa încercăm sa ajutam fiecare atât cât și cum poate .Doamne ajuta!"

Adormitul Dumitru din sat. Fanari, jud. PH - 69 ani suferind de epilepsie. Are o fiica adoptiva cu boala mentala Nela care are 2 fete 14-16 ani. Nu au niciun ban in casa. Sun amarati de tot.
Sicriu+cruce = cel mai ieftin probabil 900 ron
24 batiste + 24 stergare cerute de preot
Arpacas pt coliva... lumanari, parastas...

Va rog daca puteti ajuta astazi, cat mai repede, acum de dimineata, sa strangem suma de 1500 ron. Am vorbit cu Georgeta, a cerut ajutor la primarie, la magazinele din sat sau la unele persoane si toti ridica din umeri.
Dl Dumitru nu avea pensie, deci nu primeste ajutor de inmormantare.
Trebuie sa merga la Pepco sa cumpere stergarele, sa comande la firma de Pompe funebre sicriul si tot ce e necesar. Adormitul ramane in casa ca nu au capela.
Banica Georgeta
RO55BTRLRONCRT0448528801
Va rog sa-mi scrieti ce suma puteti depune sa vedem cat se strange.
Va multumim. Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca.

Donatii pentru inmormantarea crestineasca dupa randuiala locala a adormitului Dumitru Pavel din Fanari PH:
Anonim 200
Anonim 500
Laura 200
Catalin 100
Arina 200
Valentin 400
Pr Grigore 200
Salomia 200

Total 30 mar 2023 = 2000 ron
Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca. Mare mila v-ati facut de acest suflet chinuit mult in viata pamanteasca.
Dupa inmormantare revin cu detalii plati decontate din donatii.. unele nu au fost cuprinse in estimari (eliberare certificat, sapat groapa, pomana la priveghi.. parastas la 9 zile..)

Acesta este mesajul rezumat a cheltuielilor scris chiar de dna Georgeta, vecina cu suflet milostiv.

" Doamne ajuta. Alaltaseara m-a întărit Dumnezeu și am putut face aproape singura primenirea mortului. L-am spălat, l-am îmbrăcat, l-am pregătit pt înmormântare... și l-am pus pe un pat prăpădit. Atat. M-am gândit ce fac, cum pot sa-l pun într-un cosciug. Peste noapte m-am rugat, nu am cerut decât un cosciug fără sa ma gândesc la altceva. A doua zi prin dvs Dumnezeu a ajutat. Acum sunt liniștită și împăcată cu sufletul ușurat. Prin dvs Dumitru a fost înmormântat și au fost făcute cele creștinești. Va mulțumesc din tot sufletul meu și bunul Dumnezeu sa va aibă în paza. Cheltuilile au fost:1350 lei cosciugul,crucea și transportul, 80 lei cele cerute la biserica: 48 lumanari mijlocii, 2 lumânări mai măricele pt preot și dascăl, 100 lei plata la clopot, stergare si batiste, coliva si cateva pungi de pomana cu alimente și restul către gropari unde s-a mai adăugat diferența de către un domn.Dumnezeu sa va ocrotească!"

Leave a Reply